Prime Time Club

Open Gym Hours

Wil jij je je lichaam onderhouden en fitter maken? Dan is deze  functionele urban gym the place to be. Crossfit, cardio- en krachttraining, bodybuilding, boksen of sportspecifieke training het kan allemaal in deze complete ingerichte gym van 400 m2. 

Bij PRIMETIME CLUB in Tilburg is het mogelijk om zelf te trainen in de gym. We hebben een funtionele ruimte met alles wat je nodig hebt voor de workout die jij wilt doen. Ook is er een complete ingerichte boksruimte voor een bokstraining, alleen of met je buddy.  Het doel van onze open gym is om je fysiek sterker en fitter te maken. Je lichaam fit en vitaal houden is een pre om gezond te blijven.

Onze open gym is voor elke sportfanaat die wilt trainen zonder trainer. Uniek aan onze gym is dat je in alle rust kan trainen en er nooit meer dan 4 personen tegelijk aan het trainen zijn tijdens de open gym hours. Heb je vragen omtrent programering of technieken dan is die kennis in huis. 

Nieuwsgierig geworden naar de open gym? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of contact ons voor je vragen. GET FIT STAY FIT @ PRIMETIMECLUB