Prime Time Club

prime time club;
de fitnessclub in tilburg
en omstreken

Prime Time Club is dé fitnessclub in Tilburg en omstreken waar je in samenwerking met de personal trainer kunt werken aan een goede conditie en zowel een betere lichamelijke als mentale gezondheid. Wij zijn gevestigd op de Ringbaan Oost 4 in Tilburg en onze privé gym is alleen op afspraak te bezoeken. Zo garanderen wij dat je niet alleen kunt profiteren van onze één-op-één trainingen, maar ook in alle rust kunt werken aan zowel je lichamelijke als geestelijke gesteldheid.

Frank Leijtens; de trotse eigenaar van Prime Time Club

Frank Leijtens is de trotse eigenaar van Prime Time Club en het is zijn missie om mensen fitter en gezonder te maken. Dat doet hij door middel van personal training, coaching en het geven van small group trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Als veteraan van het Korps Mariniers weet hij hoe het is om uit te dagen en uitgedaagd te worden en met zijn kennis en ervaring wil hij mensen tot het uiterste drijven om een betere versie van zichzelf te worden. 

Tarieven

Prime Time Club biedt zowel abonnementen als rittenkaarten aan. Voor mensen die zowel intensief willen trainen als die zelf de regie willen houden over wanneer en hoe vaak ze trainen. De abonnementen worden per 4 weken aangeboden. Met een minimale looptijd van 12 weken. Na 12 weken heb je de mogelijkheid om je abonnement te verlengen of te beëindigen. Met een abonnement personal training mag je ook gratis van de privé gym gebruik maken tijdens de ‘open gym hours’. 

Klik hier voor meer informatie over de tarieven

verhuur ruimtes

Prime Time Club biedt aan personal trainers een ruimte aan van in totaal 400 vierkante meter die in twee delen zijn opgesplitst. Zo is er altijd ruimte om in full focus en rust een training te geven. Het huren van een ruimte inclusief materialen en apparaten, biedt voor personal trainers een ideale kans om hun business op te starten zonder aan een financieel risico vast te zitten. Je kunt ruimtes 24 uur per dag en 7 dagen huren en gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over het huren van ruimtes