Prime Time Club

ski fit

Ben jij dol op de wintersport en kun je niet wachten om weer op de ski’s of een snowboard te staan? De personal trainers van Prime Time Club Tilburg begrijpen dat als geen ander, maar zij hebben ook de kennis en ervaring in huis om te weten dat een matige tot slechte voorbereiding op een afdaling op de skipiste voor de nodige uitdagingen kan zorgen. Het kan zelfs gevaarlijk zijn als je onvoldoende voorbereid gaat wintersporten. Daarom heeft Prime Time Club de exclusieve training SKI FIT ontworpen. Zodat jij straks goed voorbereid en vol zelfverzekerdheid op de latten of het bord staat.

6-weken SKI FIT programma van Prime Time Club Tilburg

Het SKI FIT programma dat door de personal trainers van Prime Time Club is samengesteld, is een intensieve training van 6 weken. In deze 6 weken train je 1 keer per week 60 minuten en 1 keer per week 30 minuten met een personal trainer en ontvang je 1 trainingsprogramma’s die je zelf thuis of bij primetimeclub kunt uitvoeren. We stellen de training samen op basis van jouw doelen en wensen en dat houdt in dat ieder SKI FIT programma op jouw persoonlijk is afgestemd. 

 

Waarom een
SKI FIT training volgen?

De SKI FIT training is belangrijk wanneer je op wintersport gaat, want blessures en oververmoeidheid kunnen snel optreden als je niet goed voorbereid gaat skiën of snowboarden. Prime Time Club heeft speciaal voor wintersporters een speciaal en uniek programma ontwikkeld waarmee wintersporters goed voorbereid de sneeuw kunnen trotseren.

 • Je vermindert de kans op blessures aanzienlijk.
 • Je hebt minder snel last van pijntjes en vooral spierpijn.
 • Je voelt je zelfverzekerder op ski’s en boards en verkleint daarmee de kans op ongelukken.

Ben jij er klaar voor om jezelf SKI FIT te maken?

active, cold, female-15926.jpg

waarom prime time club?

 • Meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van personal training. Wij hebben de kennis over hoe je jezelf gezonder en fitter kunt voelen.
 • Onze small group training bestaat nooit uit meer dan 6 personen. Zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze ook verdienen.
 • 6 dagen per week zijn er ‘open gym hours’ waarin de gym voor jou als lid van Prime Time Club gratis toegankelijk is.
 • Onze personal trainers zijn experts op het gebied van weight loss, sporten en groepslessen.
 • Prime Time Club werkt resultaatgericht en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij werken aan het doel om fit te worden en te blijven.
 • Blessurevrij trainen. Kans op blessures is nihil. We zullen je altijd binnen de grenzen blijven pushen en motiveren.
 • Personal training is ook een stok achter de deur. Je committeert je aan het plan en niet opdagen is geen optie. Wij houden je scherp en gefocust.

Hoe kun je aan het SKI FIT programma deelnemen?

Wil je jezelf SKI FIT maken? Dan is nu het moment om contact op te nemen met de personal trainers van Prime Time Club. De fitnessclub van Tilburg waar je kunt werken aan een goede voorbereiding op de wintersport. We plannen graag een intakegesprek met je in en tijdens de intake bespreken we welke activiteiten je tijdens de wintersport gaat doen, zodat wij het trainingsprogramma hierop kunnen afstemmen. We kijken ook naar het niveau waarop je kunt en wilt trainen, zodat het lichaam op de juiste manier wordt geprikkeld en we het maximale uit de training kunnen halen. Het 6-weken SKI FIT trainingsprogramma kost € 660,-. 

Het programma bestaat uit 6 weken voorbereiding met de volgende trainingen iedere week: 

 • 6 weken 1x 60 minuten personal training 
 • 6 weken 1x 30 minuten personal training 
 • 6 weken 1x 60 minuten zelf trainen thuis of bij PRIMETIME Club