Prime Time Club

small group training

Train je liever in groepsverband, maar wel in je eigen tempo? Dan is een small group training bij Prime Time Club zeker iets voor jou. Wij geven small group trainingen aan maximaal 6 personen, zodat we ook de kwaliteit kunnen borgen. Iedereen verdient namelijk evenveel aandacht op het gebied van sporten en trainen. In groepsverband aan je lichaam werken is een goede manier om op je eigen niveau en tegen lagere kosten te werken aan zowel je fysiek als je geest. Je geniet van de voordelen van een personal trainer, maar dan wel tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard is dat niet de enige reden waarom een small group training bij Prime Time Club Tilburg een goede keuze is!

kettlebell, fitness, crossfit-3290303.jpg

waarom prime time club?

  • Meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van personal training. Wij hebben de know how hoe je jezelf gezonder en fitter kunt voelen.
  • Small group training is in circuitvorm en je traint op jouw eigen niveau.
  • Effectief programma voor een snel en goed resultaat.
  • Met meerdere personen trainen is leuker. Je kunt elkaar inspireren en motiveren.
  • Onze small group training bestaat nooit uit meer dan 6 personen. Zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze ook verdienen.

aan welke small group training ga jij deelnemen?

Prime Time Club biedt verschillende small group trainingen aan en de grote vraag is natuurlijk aan welke training jij gaat deelnemen. Ga je voor de Get Fit, Stay Fit training waarmee je deelneemt aan een intensieve workout om aan je algehele conditie uithoudingsvermogen te werken of ga je voor de allround boksfit training waarmee je door intensief te boksen je hele lichaam traint? Of kies je voor de Defence Fight Fit groepstrainingen waarmee je niet alleen werkt aan je conditie en je fysiek, maar ook leert om jezelf weerbaarder te maken? Wij bieden verschillende groepstrainingen aan waarmee je hoe dan ook jouw doelen kunt behalen.

  • Klik hier om meer te leren over Get Fit, Stay Fit small group training
  • Klik hier om meer te leren over Allround bokstraining
  • Klik hier om meer te leren over Defence Fight Fit training
  • Klik hier om meer te leren over Functional Defence Fight Fit training

hoe werkt een
small group training?

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan de small group trainingen van Prime Time Club. Kies voor het pakket dat bij je past en start vandaag nog met het werken aan een betere fysieke en mentale gesteldheid.

Wil je er zeker van zijn dat een groepsles iets voor jou is? Vraag dan vandaag nog een proefles aan! Maak kennis met onze personal trainers, de gym en bovenal de mogelijkheden die wij je kunnen bieden om gezonder en fitter door het leven te stappen.