Prime Time Club

Functional defence fight fit

Met de small group training Functional Defence Fight Fit werk je niet alleen aan een betere conditie en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Je volgt een intensieve training waarmee je meer kracht opbouwt, leniger en flexibeler wordt en waarmee je ook je spieren sterker maakt. In tegenstelling tot de Defence Fight Fit small group training leer je meer dan alleen het toepassen van technieken om jezelf te kunnen verweren wanneer je met agressie te maken krijgt. Het Functional Defence Fight Fit programma is ontwikkeld door Frank en Wesley en zij hebben jarenlang vechtsporten, zoals Krav Maga beoefend en in de praktijk ervaring opgedaan. Met een intensieve training willen zij hun kennis en ervaren die ze hebben opgedaan delen met mensen.

unieke combinatie van vaardigheden

De Defence Fight Fit training van Prime Time Club leert je in de basis de technieken en kennis om jezelf weerbaarder te maken wanneer je wordt geconfronteerd met agressie. De functional Defence Fight Fit small group training is intensiever en naast het opbouwen van meer conditie en uithoudingsvermogen leer je ook om je spieren sterker te maken, meer kracht uit te oefenen en om leniger en flexibeler te worden. Zodat je jezelf optimaal kunt verdedigen wanneer je in een situatie met agressie belandt. Ook deze small group training is voor iedereen toegankelijk en je ontwikkelt vaardigheden die in stressvolle situaties van pas komen. 

awareness

Met deze vaardigheid leer je hoe je jouw omgeving kunt waarnemen. In welke situatie verkeer je, in welke omgeving ben je en hoe kun je hier gebruik van maken om jezelf te verdedigen wanneer dat nodig is.

self defence

Met deze vaardigheid leer je hoe je aanvallers moet stoppen en eventueel kunt uitschakelen. Met slimme en effectieve technieken die je tijdens Functional Defence Fight Fit hebt geleerd.

self confidence

Met deze vaardigheid leer je om zelfverzekerder te zijn. Zo ben en blijf je in controle over de situatie en kun je jezelf optimaal verdedigen als dat nodig is.

allround fit

Door het volgen van de Functional Defence Fight Fit small group training werk je continu aan je basisconditie. Door het ontwikkelen van de 6 elementen kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en explosiviteit, coördinatie, balans en lenigheid. 

waarom prime time club?

  • Meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van personal training. Wij hebben de kennis over hoe je jezelf gezonder en fitter kunt voelen.
  • Onze small group training bestaat nooit uit meer dan 6 personen. Zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze ook verdienen.
  • 6 dagen per week zijn er ‘open gym hours’ waarin de gym voor jou als lid van Prime Time Club gratis toegankelijk is.
  • Onze personal trainers zijn experts op het gebied van weight loss, sporten en groepslessen.
  • Prime Time Club werkt resultaatgericht en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij werken aan het doel om fit te worden en te blijven.
  • Blessurevrij trainen. Kans op blessures is nihil. We zullen je altijd binnen de grenzen blijven pushen en motiveren.
  • Personal training is ook een stok achter de deur. Je committeert je aan het plan en niet opdagen is geen optie. Wij houden je scherp en gefocust.

hoe deelnemen aan functional defence fight fit

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan de exclusieve small group training Functional Defence Fight Fit van Prime Time Club Tilburg. Kies voor het pakket dat bij je past en start vandaag nog met het werken aan een betere fysieke en mentale gesteldheid en leer hoe je jezelf in stressvolle situaties het beste kunt verdedigen.

Twijfel je of Functional Defence Fight Fit voor jou dé oplossing is? Vraag dan vandaag nog een proefles aan! Maak kennis met onze personal trainers, de gym en bovenal de mogelijkheden die wij je kunnen bieden om te werken aan je conditie, lichamelijke gesteldheid en hoe je jezelf in situaties met agressie kunt verdedigen.