Prime Time Club

seniorfit

Voldoende beweging houdt het lichaam en de geest fit en gezond. Het gaat om het vinden van de juiste balans en zeker voor 55-plussers is het belangrijk om met regelmaat te bewegen. Voor zowel heren als dames in deze leeftijdscategorie biedt Prime Time Club een Seniorfit small group training aan. Waarin je in een gezellige groep van maximaal 6 personen werkt aan zowel je lichamelijke als geestelijke gesteldheid. Je traint maximaal 60 minuten waarin zowel het uithoudingsvermogen als kracht en mobiliteit wordt beetgepakt.

Waarom is sporten voor mensen van 55+ belangrijk?

beach, senior, man-2090091.jpg

Het is nu eenmaal een feit dat het lichaam van senioren slechter gaat functioneren en dit proces is af te remmen door te gaan met trainen. In de gesloten gym Prime Time Club Tilburg krijg je begeleiding van Frank. Onze personal trainer die al meer dan 4 jaar ervaring heeft in het geven van ouderengym. Wij vinden het belangrijk dat je weer op zoek gaat naar de ideale balans, maar wel op jouw eigen niveau. Ook voor mensen met een mindere belastbaarheid, biedt de Seniorfit groepsles uitkomst.

waarom prime time club?

  • Meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van personal training. Wij hebben de kennis over hoe je jezelf gezonder en fitter kunt voelen.
  • Onze small group training bestaat nooit uit meer dan 6 personen. Zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze ook verdienen.
  • Onze personal trainer Frank heeft meer dan 4 jaar ervaring in het geven van ouderengym. 
  • Onze personal trainers zijn experts op het gebied van weight loss, sporten en groepslessen.
  • Prime Time Club werkt resultaatgericht en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij werken aan het doel om fit te worden en te blijven.
  • Blessurevrij trainen. Kans op blessures is nihil. We zullen je altijd binnen de grenzen blijven pushen en motiveren.
  • Personal training is ook een stok achter de deur. Je committeert je aan het plan en niet opdagen is geen optie. Wij houden je scherp en gefocust.

hoe deelnemen aan senior fit

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan de small group training Seniorfit. Die exclusief bij  Prime Time Club wordt gegeven. Kies voor het pakket dat bij je past en start vandaag nog met het werken aan een goede balans tussen lichaam en geest. 

Wil je kennismaken met onze leuke en doeltreffende Seniorfit groepsles? Vraag dan vandaag nog een proefles aan! Maak kennis met onze personal trainers, de gym en bovenal de mogelijkheden die wij je kunnen bieden om te werken aan je conditie, lichamelijke gesteldheid en mentale gezondheid.