fbpx

Succes verhalen

Bekijk hier de reviews van iedereen die jou al voor zijn gegaan!
Enorm dankbaar dat wij hen mochten begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Ben jij ook benieuwd naar Prime Time Club?

Boek dan hier een gratis proefles.

 

UITSTEKEND
18 recensies op
Laura Van Vugt
Laura Van Vugt
2022-04-30
Ik sport nu al ruim 6 jaar bij Frank. Het is heel erg fijn om in een ongedwongen sfeer te sporten en ook tijdens de small group trainingen kan dit op ieder niveau. Frank is heel professioneel en zorgt altijd voor een training op maat. Elke 12 weken krijgen we een nieuw schema en ik heb in die 6 jaar nog nooit hetzelfde schema gehad! Daardoor blijft het uitdagend en leuk! Zeker een aanrader!
Lees verder
Bart Geerts
Bart Geerts
2022-02-17
Prime Time Club is een mooie, professionele sportschool. Ik volg er er boksfit geleid door Frank: goede intensiteit en de oefeningen wisselen elkaar mooi af. Daarnaast maak ik gebruik van de open gym hours waarvoor Frank voor mij een op-maat, persoonlijk trainingsschema heeft gemaakt.
Lees verder
Jóska Hissink
Jóska Hissink
2022-01-18
C. Dekkers
C. Dekkers
2021-12-14
Een ruim opgezette sportclub met de juiste professionele begeleiding. Top club.
Lees verder
Carmen van Deelen
Carmen van Deelen
2021-11-16
Mooie, grote ruimte met zeer veel verschillende mogelijkheden om aan krachttraining te doen en je conditie te verbeteren. Er is ook een aparte boksruimte waar je aan je skills kan werken. Frank is een motiverende trainer waardoor je jezelf net wat verder pusht. Hij maakt een schema op maat waarbij rekening wordt gehouden met je doelen en wensen. Ik ben altijd blij als ik geweest ben!
Lees verder
mark de kort
mark de kort
2021-10-29
Prime Time club is een zeer professionele club waar je terecht kunt voor personal training. Ik train er nu al 3 jaar samen met mijn vriendin (duotraining) en dat bevalt prima. De trainingen zijn zeer gevarieerd en Frank luistert goed naar de input die hij krijgt van ons en naar onze wensen. Het is voor ons een prima manier om fit en flexibel te blijven . Wij trainen 1 keer per week in de sportschool in Tilburg en Frank komt 1 keer per week naar ons om in de tuin een buitentraining te geven.
Lees verder
Vincent Maas
Vincent Maas
2021-10-25
Ik train nu al 2 jaar bij Frank van Primetimeclub. De trainingen zijn precies op maat zoals personal training hoort te zijn. Frank luistert daarbij ook goed naar mijn voorkeuren; als ik nieuwe wensen heb dan past hij in dat in het schema. Periodiek wissel ik van schema zodat mijn lichaam niet lui wordt. Buiten de trainingen geeft Frank goed advies qua voeding en mindset. Ik ben heel tevreden over Frank; wil je resultaat en grenzen verleggen dan is dit een perfecte plek voor personal training!
Lees verder
Thio Heesters
Thio Heesters
2021-10-22
Goede locatie om trainingen te volgen, met professionele trainers. En bedankt Frank voor de supertips over gezonde voeding/lifestyle! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is top.
Lees verder
Wesley van H
Wesley van H
2021-10-11
Romy Oostelbos
Romy Oostelbos
2021-10-10
Ik volg bij Frank duo-training sinds een aantal maanden en dat bevalt goed. Ik ben veganist en daarom erg tof dat er ook veganistische voedingsschema’s (voldoende ruimte voor eigen input) op maat kunnen worden gemaakt. Daarnaast kan je bij aanvang je doelen aangeven waarop het sport- en voedingsschema wordt gebaseerd en Frank houdt deze doelen mee in de gaten gedurende de tijd. Hij staat altijd open voor vragen, ook buiten je training om. Ik ben tevreden 🤗
Lees verder