fbpx

Allround (kickboks) training

DSC01370

Een leuke te volgen, intensieve cardio/krachtuithoudingsvermogen workout, met inspiratie en techniek vanuit het kickboksen ook wel kickboksfit genoemd. Kickboksen is een sport waarbij je je gehele lichaam mee traint, met name je core area. Door het trappen maak je je lichaam nog sterker omdat benen onze grootse spiergroep zijn.  Hierdoor activeer je meer spieraanmaak in benen en buik en daardoor verbrand je weer meer calorieën.

De allround (kickboks)training kent enkele essentiële verschillen met het normale kickboksen. Zo is de allround (kickboks)training ontworpen als een ‘zero contact’- trainingsvorm. Uiteraard wordt er intensief gekickbokst, maar steeds met behulp van diverse materialen zoals pads, stootkussens en bokszakken. Dit maakt de allround (kickboks)training bij PRIMETIME Club naast een zeer effectieve trainingsvorm ook een veilige activiteit.

Deze workout is geschikt voor iedereen vanaf 16+. De les is met name geschikt voor mensen die hun totale conditie willen verbeteren. Bovendien ervaren mensen meer zelfvertrouwen en mentale kracht dankzij de allround(kickboks)training.