fbpx

Bootcamp /Crossfit

Het doel van deze training is om de algemene fitheid te verbeteren. We richten ons dus niet op één specifiek onderdeel, maar op alle onderdelen van het lichaam. Variatie in je training is belangrijk voor een allround sterk lichaam. Niet alleen krachttraining of conditietraining maar alles komt aan bod in deze training.

De trainingen bestaan uit diverse onderdelen: warming-up, kracht, techniek, leuke circuits en er wordt vaak afgesloten met een uitdagende workout. Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van verschillende objecten: van barbells en kettlebells tot touwen, sandbags en zelfs kleine boomstammen.
De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, tillen, springen, lopen etc. Deze training is voor iedereen geschikt die een basis-tot topfit conditie heeft.

Deze training is een mix van bootcamp en crossfit dus hou je van een uitdagende training dan wil je deze niet missen, vooral omdat deze door een ex-marinier wordt gegeven, dus maak je borst maar nat.