fbpx

Verhuur ruimtes

 

Ben jij op zoek naar een ruimte, waar je 24/7 kan trainen met je klanten? Dit in een fantastische werkomgeving met andere gepassioneerde ervaren trainers waar kennis hoog in het vaandel staat! Dan ben je bij PRIME TIME Club op het juiste adres. Centraler gelegen in Tilburg kan haast niet.

PRIMETIME CLUB is gevestigd in een oude meubel fabriek, deze is totaal omgebouwd is tot een stoere unieke gym met charme. Wij zijn gelegen op een +AAA locatie, direct aan/langs de ringbaan-oost 4. Er is zelfs een eigen kantoor voor de trainers waar je in alle rust kan werken of met je klanten kan zitten zonder gestoord te worden.

Verhuur van de totale ruimtes voor seminars, groepstrainingen gaat in overleg en is dus zeker mogelijk! Ook als je graag vaste uren wilt komen trainen met een eigen groep is dit mogelijk als trainer.

Heb je interesse in de ruimte of heb je een voorstel, dan staan wij klaar om rond de tafel de gaan staan om die werkplek aan te bieden die jij nodig hebt!

main-area-2-PTC

AREA 1 Club 320m2

Personal trainer Tilburg

AREA 2 Personal Trainingsruimte – 100m2

dojo-1-PTC

AREA 3 DOJO – 150m2

DE VOORDELEN ALS TRAINER BIJ PRIME TIME CLUB:

In alle rust trainen

Meerdere ruimtes beschikbaar waar je met je eigen muziek en materialen aan de slag kan. De ruimte is nooit overvol of vervelende starende ogen wat nooit prettig is in een commerciële gym.

Klanten via prime time club

Doordat je bij ons in huis traint kan het voorkomen dat een bepaalde klant beter door jou begeleidt kan worden. Dit omdat jij misschien specifieke vakkennis hebt over datgene wat de klant zoekt. Maar het kan ook voorkomen dat wij qua bezetting helemaal vol zitten. Dus een win win situatie voor jou.

Gunstige tarieven

Door de keuze te hebben om per training of per maand te betalen ga je nooit teveel betalen voor jouw trainingen.

Geen investering om te starten

Doordat PrimeTime Club de gehele ruimte heeft ingericht en van alle gemakken is voorzien hoef je als trainer nagenoeg niks te investeren. Het risico is dus nagenoeg nihil. Je hebt ook geen zorgen over huurverplichtingen, contracten etc.. te voldoen

Prijzen verhuur trainingsruimtes

Ruimte/ wieWatPrijzen per uur
AREA 1 & 2 - Personal training ruimteGehele ruimte€ 35,-
AREA 3 - DojoGehele ruimte€ 35,-
Personal trainerPer kalender maand€ 450,-
Personal trainerPer training€ 15,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.