fbpx

Verhuur ruimtes

 

Ben jij op zoek naar een ruimte, waar je 24/7 kan trainen met je klanten? Dit in een fantastische werkomgeving met andere gepassioneerde ervaren trainers waar kennis hoog in het vaandel staat! Dan ben je bij PRIME TIME Club op het juiste adres. Centraler gelegen in omgeving Tilburg kan haast niet.

Bij Primetime Club heb je de mogelijkheid om als trainer intern je business op te zetten maar liefst 24/7. Omdat de trainingsvloer 600m2 beslaat en verdeeld is over 3 ruimtes heb je genoeg ruimte om in alle rust je trainingen te geven. Er is zelfs een kantoor aanwezig die jij kan gebruiken, hier kan jij dus je eigen werkplek creëren.

Verhuur van de totale ruimtes voor seminars, groepstrainingen gaat in overleg en is dus zeker mogelijk! Ook als je graag vaste uren wilt komen trainen met een eigen groep is dit mogelijk als trainer.

Heb je interesse in de ruimte of heb je een voorstel, dan staan wij klaar om rond de tafel te gaan om die werkplek aan te bieden die jij nodig hebt.

main-area-2-PTC

AREA 1 Club 320m2

Personal trainer Tilburg

AREA 2 Personal Trainingsruimte – 100m2

dojo-1-PTC

AREA 3 DOJO – 150m2

DE VOORDELEN ALS TRAINER BIJ PRIME TIME CLUB:

IN ALLE RUST TRAINEN OMDAT HET GEEN "OPEN" GYM IS

Bij Primetime Club is alles op afspraak om drukte te voorkomen. Dit is ook een stok achter de deur als je afspraken maakt om te komen dus alleen maar een win=win situatie!

IDEAAL VOOR STARTERS

Geen eigen investering nodig dus zonder financieel risico direct aan de slag met personal training of small group trainingen. Je kan ook een aantal jaar sparen door intern een ruimte te gebruiken en dan de stap te nemen voor je eigen locatie.

24/7 PER WEEK TRAINEN

Als je kiest voor all-in huren betekent dit dat je 24 uur 7 dagen per week de ruimte kan gebruiken. Dat geeft je ruimte om er 100% te zijn voor je klanten.

GUNSTIGE TARIEVEN

De tarieven zijn zeer gunstig als je voldoende trainingen geeft. Hoe meer trainingen je geeft des te goedkoper het in verhouding wordt. Een ruimte huren met alles erop en eraan van 150m2 is al gauw €1500,- per maand.

Heb je nog niet voldoende klanten dan kan je ook per training betalen en op een gegeven moment de overstap te maken om all-in te huren voor een vast bedrag per maand.

 

Prijzen verhuur trainingsruimtes

Ruimte/ wieWatPrijzen per uur
AREA 1 & 2 - Personal training ruimteGehele ruimte€ 40,-
AREA 3 - DojoGehele ruimte€ 30,-
Personal trainerPer kalender maand€ 500,-
Personal trainerPer training€ 15,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.