Prime Time Club

Verhuur ruimtes

Centraal gelegen in de omgeving van Tilburg vind je Prime Time Club. Een personal training club met een oppervlakte van 400 vierkante meter verdeeld over 2 ruimtes. Voldoende ruimte waar jij als personal trainer jouw trainingen kunt geven. Wij faciliteren personal trainers om hun klanten te ontvangen en om training te geven. Aan alles is gedacht om jouw klanten optimaal te begeleiden. 

eenvoudig je
business opzetten

Bij Prime Time Club kun je eenvoudig je business opzetten zonder dat je een financieel risico loopt. Naast voldoende ruimte om in alle rust een training te kunnen geven, kun je ook gebruik maken van faciliteiten, zoals 2 douches, 3 toiletten en eigen kantoorruimte. Hier kun je dus jouw eigen werkplek creëren als je daar behoefte aan hebt omdat er ook een kantoor beschikbaar is. 

verhuur totale ruimte

Heb je als personal trainer behoefte aan meer ruimte en wil je de ruimte huren voor seminars of groepstrainingen? Of wil je vaste uren met een groep komen trainen? Ook daar zijn mogelijkheden toe. Neem contact met ons op om de mogelijk te bespreken.alle voordelen op een rij

Wat zijn de voordelen om bij Prime Time Club een ruimte te huren?

  • Ideaal voor starters; Je loopt geen financieel risico en je kunt gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben. Zo verschaf je jezelf meer ruimte om door te sparen en om op een later moment een eigen locatie te openen.
  • Geen open gym; Prime Time Club is geen open gym en je kunt dus in alle rust trainingen geven en je klanten begeleiden.
  • 24 uur per dag en 7 dagen in week trainen; Je kunt 24 uur per en 7 dagen in de week bij Prime Time Club terecht. Dat geeft je de mogelijkheid om je voor de volle 100% te committeren aan je klanten.

tarieven ruimteverhuur

Wij bieden zeer gunstige tarieven aan voor het huren van ruimtes en de daarbij horende faciliteiten. Voor een oppervlakte van 400 vierkante meter vragen wij een zeer gunstig tarief per maand. Dit is voor het all-in huren van de ruimtes en alle benodigdheden om je trainingen te kunnen geven. Voor startende trainers hebben wij een speciale regeling om per training te betalen zodat je niet direct met hoge kosten zit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hierin te bespreken.