Voedingsadvies

Voor veel mensen is afvallen zonder begeleiding erg moeilijk. Er bestaan vele methodes die lang niet allemaal werken voor iedereen. Wij werken samen met jou aan een blijvend resultaat. Je leert om voldoende te eten en om gezonde keuzes te maken, terwijl je van eten kan blijven genieten en je doelstelling behaalt. Uiteindelijk gaat het om een blijvende verandering van jouw leefstijl en eetpatroon, waar we in stappen aan gaan werken.

Voeding advies bij sporten en afvallen

Naast het aanpassen van je eetpatroon is lichaamsbeweging noodzakelijk wanneer je structureel gewicht wil verliezen. PRIMETIME Club biedt op maat gemaakte begeleidingstrajecten, waarbij training en voedingsadvies worden gecombineerd. Hierdoor kunnen we jou optimaal begeleiden richting jouw doel.

Voeding hoort gezond, eenvoudig, puur en lekker te zijn. Wij werken niet met ingewikkelde diëten: wij staan voor een effectieve aanpak die op lange termijn vol te houden is. Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van voeding en weten waar ze over praten! We gaan terug naar de basis en werken stap voor stap naar een verantwoord eetpatroon dat bij jou past.

Heb je een doel met betrekking tot gewichtsverlies of een ander doel als het gaat om voeding? Alles is mogelijk bij ons en we adviseren je graag!

Prijzen voedingsadvies

VoedingsadviesPerPrijs
60 minuten€ 55,-
30 minuten€ 35,-
15 minuten€ 25,-