Prime Time Club

Het gezicht van
PRIMETIME CLUB

personal trainer tilbug

Frank Leijtens

Frank Leijtens is de trotse eigenaar van Prime Time Club en zijn missie is om mensen te helpen om zichzelf gezonder, fitter en sterker te voelen. Frank heeft meer dan 21 jaar ervaring als personal trainer en als veteraan van het Korps Mariniers weet hij als geen ander hoe het is om uitgedaagd te worden en om uit te dagen. Met zijn kennis en ervaring wil hij mensen tot het uiterste drijven om een betere versie van zichzelf te worden. Dat doet hij door middel van het geven van personal training, small group trainingen en coaching. Uiteraard kun je ook samen met een bekende komen trainen als je dat wilt. Wij geven ook één-op-twee, één-op-drie en zelfs één-op-vier trainingen als je dat wenst.

Met zijn visie heb jij straks een fit lichaam en ben je mentaal gezond

Frank heeft een duidelijke missie en dat is om mensen te helpen gezonder te leven. Hij heeft een duidelijke visie waarmee je straks een fit lichaam hebt en mentaal gezond bent. De sleutel tot het succes is om krachttraining met mobiliteit te combineren en met zijn trainingsprogramma’s kan hij in samenwerking met de mensen die bij hem trainen deze doelen bereiken.

Met krachttraining kun je een fit lichaam bouwen. Het verbetert de hormoonbalans, versterkt je spieren en gewrichten, het verbeter je gemoedstoestand en je valt sneller af. Vet wordt omgezet in spiermassa!

Mobiliteit is belangrijk voor een optimale samenwerking tussen je spieren, pezen en banden. Kortom, een goed functionerend lichaam! Je verbetert je bewegingsbereik en je kunt op sportief vlak zelfs beter gaan presteren.

Hoe bereik je jouw doelen?

Trainen is niet het enige waarmee je jouw doelen kunt bereiken. Iedereen heeft zijn eigen doelstellingen en Frank van Prime Time Club Tilburg helpt je om deze doelen te bereiken. In het coachingstraject gaat hij een stuk verder dan alleen het samenstellen van een op maat gemaakt trainingsprogramma, want je krijgt ondersteuning op meer gebieden die helpen bij een gezondere levensstijl, een fit lichaam en een mentale gezondheid.

Voeding is natuurlijk net zo belangrijk als trainen en je lichaam heeft de juiste bouwstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Als voedingsdeskundige weet Frank een plan op maat te maken waarmee jij niet alleen gezond en gevarieerd, maar ook lekker eet. 

Door focus aan te brengen op de ademhaling kun je meer controle krijgen over je lichaam. Op de juiste manier ademhalen zorgt voor rust in zowel het lichaam als de geest en je kunt van gerichte ademhalingsoefeningen ook profijt hebben bij zowel in- als ontspanning. Door de juiste ademhaling wordt je lichaam fitter waardoor je prestaties omhoog gaan zonder extra te trainen. 

Koude therapie is een manier om de conditie en de elasticiteit van het bloedvatensysteem te trainen. Met koude therapie leer je jouw ademhaling te controleren, te concentreren en om je mindset te trainen. Het is bewezen dat door het lichaam aan kou bloot te stellen je het immuunsysteem versterkt en de vetverbranding stimuleert.

Dat slaap belangrijk is, weten we allemaal. Maar de truc is om te genieten van een goede nachtrust. Een goede nachtrust betekent niet alleen dat een persoon tussen de 16 en 65 jaar minimaal 8 uur slaap nodig heeft, maar dat je ook uitgerust wakker wordt. Innerlijke rust zorgt ervoor dat je kwalitatief goed slaapt.

Om je gezondheid te verbeteren is ontspanning net zo belangrijk als inspanning. Natuurlijk moet je bewegen om gezonder te leven, maar ontspanning zorgt ervoor dat het lichaam stoffen aanmaakt dat nodig is om gezond te kunnen leven.

Deze facetten komen allemaal aan bod wanneer je kiest voor het coachingstraject met onze personal trainer bij Prime Time Club. Samen werken wij naar een gezonde levensstijl, innerlijke rust en zowel een fysieke als mentale gezondheid.

De holistische cirkel

Holistische cirkel

De holistische cirkel wordt toegepast om van je lichaam en geest een eenheid te maken. Emotionele, fysieke, mentale, sociale en spirituele aspecten komen aan bod. De samenwerking hiertussen zorgt voor een balans tussen lichaam en geest en op meerdere gebieden zorgt dat voor het behalen van je doelen en het aannemen van een gezondere levensstijl.

 

 

Personal training, coaching en small group training

Prime Time Club biedt verschillende methoden aan om aan je gehele conditie te werken. Met personal training kun je van één-op-één tot één-op-vier trainen en werk je aan zowel je lichamelijke als mentale gezondheid. Met coaching gaan we een stap verder en is personal training een onderdeel van een groter plan waarmee je zowel lichamelijk als geestelijk in balans komt. Train je liever in groepsverband? Dan is onze exclusieve small group training een uitkomst.