Prime Time Club

Allround boksfit training

Wist je dat boksen het geheim is van succesvolle Victoria Secret-modellen.  Met de allround boksfit training van Prime Time Club kun je zeer effectief werken aan je fitheid. Met boksen train je namelijk het hele lichaam! Terwijl boksen je ook zelfverzekerder maakt en dus ook voordelen heeft als we spreken over je mentale gezondheid. Er wordt dus ook intensief gebokst tijdens deze groepslessen, maar wel met behulp van materialen, zoals pads, aquabags en bokszakken. Zo is de training niet alleen intensief en effectief, maar ook 100% veilig.

Voor iedereen geschikt

De allround boksfit training van Prime Time Club Tilburg is een ‘zero contact’-trainingsvorm, maar er wordt wel intensief gebokst in groepsverband. De groepen zijn niet groter dan 6 personen, zodat onze personal trainers de kwaliteit kunnen borgen en iedereen de aandacht kan geven die ze ook verdienen. De allround bokstraining is geschikt voor personen van 16 jaar en ouder en voor mensen die graag willen werken aan zowel hun lichaam als geest. Het is bewezen dat boksen één van de meest effectieve manieren is om je conditie te verbeteren, gewicht te verliezen en om je zelfverzekerdheid een boost te geven.

Waarom prime time club?

  • Meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van personal training. Wij hebben de kennis over hoe je gezonder en fitter kunt worden.
  • Onze small group training bestaat nooit uit meer dan 6 personen. Zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze ook verdienen.
  • 6 dagen per week zijn er ‘open gym hours’ waarin de gym voor jou als lid van Prime Time Club gratis toegankelijk is.
  • Onze personal trainers zijn experts op het gebied van afvallen, fitness en groepslessen.
  • Prime Time Club werkt resultaatgericht en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij werken aan het doel om fit te worden en te blijven.
  • Blessurevrij trainen. We zullen je altijd binnen de grenzen blijven pushen en motiveren, maar de kans op blessures is bij Prime Time Club vrijwel nihil.
  • Personal training is ook een stok achter de deur. Je committeert je aan het plan en niet opdagen is geen optie. Op die manier houden we je scherp en gefocust.

Deelnemen aan de allround boksfit training

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan de small group training Allround boksfit. Een training exclusief bij Prime Time Club Tilburg. Kies voor het abonnement dat bij je past en start vandaag nog met het werken aan een betere fysieke en mentale gezondheid. 

Wil je het zelf een keer meemaken hoe het is om tegen pads en bokszakken te slaan? Vraag dan vandaag nog een proefles aan! Maak kennis met onze personal trainers, de gym en bovenal de mogelijkheden die wij je kunnen bieden om te werken aan je fysieke en mentale gesteldheid.