Prime Time Club

Defence Fight Fit

Met de training Defence Fight Fit werk je niet alleen aan een betere conditie,  je voornamelijk jezelf te verdedigen in stressvolle situaties of in situaties waarin je ongewild te maken krijgt met agressie. Het Defence Fight Fit programma is ontwikkeld door Frank en Wesley en zij hebben jarenlang vechtsporten, zoals Krav Maga beoefend en in de praktijk ervaring opgedaan. Het is ook een programma dat meer is dan alleen het beoefenen van een zelfverdedigings mechanisme. Het is een laagdrempelige training die voor iedereen toegankelijk is. 

Een unieke combinatie van vaardigheden

De meeste vecht- en verdedigingssporten zijn gebaseerd op ingewikkelde technieken waar een intensieve training voor nodig is om het onder de knie te krijgen. Frank en Wesley hebben besloten om het anders aan te pakken en om met een speciaal trainingsprogramma een laagdrempelige, maar uiterst effectieve training te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is! Of je nu een goede of matige conditie hebt, last hebt van overgewicht of beperkt bent in bewegingsvrijheid. Met een Defence Fight Fit groepsles ontwikkel je vaardigheden die meer dan van pas komen in een stressvolle situatie terwijl je ook aan je fitheid werkt.

awareness

Met deze vaardigheid leer je hoe je jouw omgeving kunt waarnemen. In welke situatie verkeer je, in welke omgeving ben je en hoe kun je hier gebruik van maken om jezelf te verdedigen wanneer dat nodig is.

self defence

Met deze vaardigheid leer je hoe je aanvallers moet stoppen en eventueel kunt uitschakelen. Met slimme en effectieve technieken die je tijdens Defence Fight Fit hebt geleerd.

self confidence

Met deze vaardigheid leer je om zelfverzekerder te zijn. Zo ben en blijf je in controle over de situatie en kun je jezelf optimaal verdedigen als dat nodig is.

allround fit

Door het volgen van de Defence Fight Fit small group training werk je continu aan je basisconditie. Door het ontwikkelen van de 6 elementen kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en explosiviteit, coördinatie, balans en lenigheid. 

Waarom Prime Time Club?

  • Meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van personal training. Wij hebben de kennis over hoe je jezelf gezonder en fitter kunt voelen.
  • Onze small group training bestaat nooit uit meer dan 6 personen. Zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze ook verdienen.
  • 6 dagen per week zijn er ‘open gym hours’ waarin de gym voor jou als lid van Prime Time Club toegankelijk is.
  • Onze personal trainers zijn experts op het gebied van afvallen, de juiste resultaten behalen en sportspecifiek trainen.
  • Prime Time Club werkt resultaatgericht en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij werken aan het doel om fit te worden en te blijven zodat er geen terugval plaats vindt. 
  • Blessurevrij trainen. Kans op blessures is nihil. We zullen je altijd binnen de grenzen blijven pushen en motiveren. 
  • Personal training is ook een stok achter de deur. Je committeert je aan het plan en niet opdagen is geen optie. Wij houden je scherp en gefocust.